Tietosuojaseloste

APItalous 101 kirjoittajat toimivat sivuston apitalous101.fi hallinnoijina ja ovat sitoutununeet suojelemaan yksityisyyttäsi ja henkilötietojasi. Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä henkilötietolakia (523/1999) ja muita soveltuvia säännöksiä.

 

Tässä APItalous101 kirjan verkkosivuihin liittyvässä tietosuojaselosteessa (”Tietosuojaseloste”)

annetaan tietoa siitä, miten APItalous101.fi  kirjoittajat ("APItalous101") käsittelevät tähän verkkosivustoon liittyviä henkilötietoja.

 

APItalous101 käsittelee sivuston kautta kerättyjä henkilötietoja tämän Tietosuojaselosteen ja soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Pyydämme sinua lukemaan tämän Tietosuojaselosteen huolellisesti ennen sivuston käyttämistä. Mikäli et hyväksy tätä Tietosuojaselostetta, oletamme sinun lopettavan sivuston käytön.

 

Henkilötietojen käsittely

Sivustomme on teknisesti jaettu osioihin, joista osaa varten keräämme henkilötietojasi ja osaa voidaan

käyttää ilman minkäänlaista henkilötietojen käsittelyä. APItalous101 kerää henkilö tietoja sivuston kautta

mm. esitteitä ja muuta materiaalia tilatessa tai syötettäessä henkilötietoja muun toiminnon esim. uutiskirjeen tilauksen kautta.

 

APItalous101 on määritellyt kerättävät henkilötiedot sekä tietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoituksen

APItalous101 asiakasrekisterin tietosuojaselosteessa, johon voi tutustua apitalous101.fi –sivujen alareunassa olevasta linkistä. APItalous101 käsittelee potentiaalisten asiakkaiden henkilötietoja kilpailuihin tai erilaisiin asiakastapahtumiin osallistuttaessa tai APItalous101:lle tulevista yhteydenotoista. Tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään suoramarkkinointirekisterimme tietosuojaselosteen mukaisesti.

 

Kun vierailet sivustolla, tietokoneesi lähettää meille automaattisesti tiettyjä teknisiä ja muita tietoja (esim.

IP-osoite, selaintyyppi ja tieto siitä, mitä kautta olet ohjautunut sivustolle). Keräämme myös evästeiden

avulla tietoja siitä, miten käytät sivustoa. APItalous101 käsittelee henkilötietoja varmistaakseen sivuston tehokkaan ja turvallisen käytön, parantaakseen sivuston laatua, tarjotakseen tuotteita sisältöjä sekä kohdennettua mainontaa, jotka huomioivat erityiset tarpeesi ja kiinnostuksesi, kehittääkseen palveluita ja lisätäkseen palvelujen tarjontaa, ottaakseen sinuun yhteyttä, kerätäkseen ja tutkiakseen sivuston

käyttäjätilastoja (esim. millä sivuston osilla käyttäjät vierailevat ja miten paljon aikaa he viettävät).

 

Evästeet

Eväste on käyttäjän omalle tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä pieni tekstitiedosto. Evästeet

eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Evästeet antavat APItalous101:lle tietoa siitä, miten ja milloin olet käyttänyt sivustoa ja auttavat meitä kehittämään sivustoa tarjotakseen parempaa palvelua.

Käyttäjä voi halutessaan poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista. Jos toiminto kytketään pois, voi tämä johtaa siihen, että joidenkin palveluiden toiminta hidastuu tai pääsy joillekin verkkosivuille estyy

kokonaan. APItalous101 voi käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita sivustojen ja palveluiden toteuttamiseksi ja kehittämiseksi, sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi sekä markkinoinnin kohdentamiseen.

 

APItalous101 käyttää sivustollaan verkkosivujen kävijäseurantapalveluja, kuten Wix Visitor Analytics

-palvelua, kerätäkseen anonyymejä tilastoja sivuston käyttäjistä tarkoituksenaan parantaa sivuston sisältöjä.

Wix Visitor Analytics-palvelu tallentaa tietoja siitä, millä sivulla käyt, kuinka kauan viivyt sivustolla, mitä kautta tulit sivustolle ja mitä linkkejä klikkaat.

​​

Sosiaalisen median liitännäiset

APItalous101:n sivustoilla voi olla linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin sekä ns.

sosiaalisen median liitännäisiä (esim. Facebookin yhteisöliitännäisiä). Sosiaalisen median liitännäisten käyttäminen voi lähettää tunnistettavaa tietoa kyseisille sosiaalisen median palveluntarjoajille. Liitännäisen avatessasi saatat sallia kolmansien osapuolten internetsivujen evästeiden tallentumisen tietokoneellesi, jolloin näiden hallinnoijat voivat seurata sivun käyttöä, mikäli olet kirjautunut kyseisen palveluntarjoajan sosiaaliseen mediaan.

 

Näihin APItalous101:n sivustoilla ja palveluissa oleviin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin tai kolmannen osapuolen välittämiin sovelluksiin sovelletaan kolmannen osapuolen yksityisyys-, käyttö - ja muita ehtoja. APItalous101:lla ei ole määräysvaltaa tällaisiin kolmansien osapuolten internetsivuihin, eikä APItalous101 ole vastuussa mistään niillä julkaistusta materiaalista tai niiden käytöstä.

 

Henkilötietojen luovutus

Lappset jakaa henkilötietoja APItalous101:n puolesta toimivien toimittajien tai edustajien kanssa tässä Tietosuojaselosteessa ja muissa APItalous101:n henkilörekistereissä kuvattuihin tarkoituksiin. Nämä kolmannet tahot eivät saa käyttää henkilötietoja mihinkään muuhun kuin kanssamme sovitun käyttötarkoituksen toteuttamiseen. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA alueen ulkopuolelle.

 

Tietosuojaselosteen päivitykset ja tarkastusoikeus

Tämä Tietosuojaseloste on päivitetty viimeksi 27.12.2017. Koska APItalous101 pyrkii jatkuvasti kehittämään

sivustoa, pidätämme oikeuden muuttaa tätä selostetta. APItalous101 toivoo, että tarkistat tämän Tietosuojaselosteen mahdolliset muutokset aika ajoin verkkosivuiltamme. Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä APItalous101:in tarkistaaksesi, että henkilötietosi ovat oikein. Pyynnöstäsi APItalous101 oikaisee tai poistaa puutteelliset, väärät tai vanhentuneet henkilötiedot. Tähän

tietosuojaselosteeseen liittyvät tiedustelut voi lähettää osoitteeseen:

Jarkko Moilanen, Lehtiladonkuja 2F 21, 33580 TAMPERE, jarkko@vimo.fi

 

Henkilötietojen suojaus

APItalous101 on sitoutunut suojelemaan henkilötietojesi turvallisuutta. Käytämme useita eri suojaustekniikoita ja -menetelmiä suojataksemme henkilötietosi luvattomalta tarkastelulta, käytöltä tai paljastamiselta. Esimerkiksi säilytämme antamiasi henkilötietoja tietokonejärjestelmissä, joihin on rajattu pääsy.

 

Tietojen säilyttäminen

APItalous101 säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin tämä on tarpeen tuotteiden tarjoamiseksi ja tapahtumien suorittamiseksi tai muita olennaisia tarkoituksia varten, kuten laillisten velvoitteiden täyttämi seksi, riitojen ratkaisemiseksi ja sopimusten täytäntöön panemiseksi.

The fundamental book on API Economy based on research and experience.

Be in touch: +358 40 535 9066 Jarkko, +358 40 838 7308 Marjukka,

or send email to info@osaango.com 

Finland

Tilaa ja lue

Osallistu somessa

Sivustosta

©2017 BY API-TALOUS101 / Osaango Oy