Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

Miten sitä API-taloutta tehdään? Kuulet 27.11.2018 seminaarissa

Tervetuloa API-talous 101 -tapahtumaan 27.11.2018. Tapahtumapaikkana on Scandic Park, Helsinki!

Tapahtuma jatkaa syksyllä ilmestyneen API-talous 101 -kirjan teemaa ja tutustuttaa osallistujat kirjassakin käsiteltyihin yritys-caseihin. Se on myös jatkoa helmikuussa 2018 kirjaprojektin alussa järjestetylle hyvät arviot saaneelle tapahtumalle.


API on keveämpi ja joustavampi tapa rakentaa järjestelmien ja sovellusten välisiä linkkejä kuin perinteiset yritysjärjestelmien liitokset. Samalla on alettu ymmärtää, miten suuria hyötyjä on rajapintojen avaamisesta yrityksen ulkopuolelle. Vasta APIn tarjoaminen toisten käyttöön liittää yrityksen API-talouteen. Kun ohjelmointirajapintoja avataan kumppaneille ja asiakkaille, syntyy vahvempia verkostoja, asiakkaat sitoutuvat paremmin yritykseen ja voidaan rakentaa uudenlaisia bisnesmalleja.


API-talous vaatii uudenlaista liiketoiminnan ajattelua. Siksi tämä tapahtuma keskittyy API-talouden liiketoiminnalliseen osuuteen eikä niinkään tekniikkaan. Tervetuloa mukaan!


Tapahtuma on suunnattu yrityksen johdolle, liiketoiminnan suunnittelusta ja johtamisesta vastaaville sekä ratkaisuarkkitehdeille. Ohjelmassa mukana ajankohtaisia puheenvuoroja ja case-esimerkkejä. Mukana puhujat alan huipulta!


Lue lisää ohjelmasta alta ja ilmoittaudu mukaan API-talous 101 -tapahtumaan!