Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

Idea API-talouden kirjasta lokakuussa 2017
Lokakuusta eteenpäin ajatus API-taloutta käsittelevästä kirjasta tuntui Jarkosta entistä paremmalta. Pitkin kevättä ja kesää 2017 APInf Oy:ssä asiakkaiden kanssa aihetta oli käsitellyt ja kentältä kuului huutava tarve hyvälle API-talouden tietopaketille. Lokakuussa Jarkko päätti tehdä asialle jotain ja otti yhteyttä tuntemiinsa alan asiantuntijoihin: Mika Honkanen, Marjukka Niinioja ja Marko Seppänen. Viesti oli yksinkertainen kutsu liittyä mukaan:

"Olen lämmitellyt ajatusta suomenkielisestä API-talous kirjasta. Oikeastaan olen päättänyt että sellainen pitää tehdä ja nyt etsin sopivia kanssakirjoittajia. Olen muutamien taustatahojen kanssa tästä keskustellut ja saanut seuraavaa palautetta:
'Musta tämä on erinomainen ajatus; ja API-talous tarvii vielä pitkään Apitalisteja ja tukea mm. kirjan muodossa.' Martin von Willebrand, HH Partners
'Erinomainen idea. Tuemme [COSS ry] ilman muuta tätä.' Timo Väliharju, COSS ry
'Tosi hyvä homma! Herätti ajatuksia ja sparrailtavaa.' Aleksi Kopponen, Valtiovarainministeriö"

Tästä viestistä homma alkoi. Isot asiat alkavat pienestä ja kokeilematta kepillä jäätä ei olisi tämäkään kirja lähtenyt liikkeelle. Lisäksi paljastui hyvin nopeasti että muillakin kirjoittajilla oli ollut samoja ajatuksia.