Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

Ensimmäisen luvun julkaisupäivä päätetty

Vuosi 2017 lähenee loppuaan ja kinkkuja on sulateltu kirjoittamalla odotettua API-talouden perusteosta. Paljon on tapahtunut sitten viime kerran. Ennakkotilaus on avattu, julkaisupäivämäärä on päätetty ja keskustelulle luotu lisää mahdollisuuksia. Lue alta lisää!


Ensimmäinen luku julkaistaan 10.1.2018

Olemme päättäneet julkaista ensimmäisen luvun ja esipuheen avoimesti kaikkien luettavaksi 10.1.2018! Luku julkaistaan apitalous101.fi sivuston kautta.


Ennakkotilaus on avattu

Kirjan ennakkotilaus on myös avattu! Voit tilata API-talous101 -kirjan ennakkoon sivustomme kautta https://www.apitalous101.fi/ennakkotilaus. Ennakkotilaajat saavat kirjansa omistuskirjoituksilla. Hinnaksi arvioimme tässä vaiheessa tulevan noin 30€, mutta se tarkentuu kevään 2018 aikana.


Lisää keskustelumahdollisuuksia

API-talous on nähdäksemme niin oma alueensa, että sillä tulee olla oma keskustelupaikka. Siksi sellainen on luotu Facebookiin. Ryhmässä ei niinkään puhuta tekniikasta (toki jossain määrin), vaan liiketoimintaan, alustoihin ja ekosysteemeihin liittyvistä asioista. Liity mukaan https://www.facebook.com/groups/apitalous101/


Löydät API-talouteen liittyvät keskustelut myös Twitteristä #APItalous101 hashtagin alta. Laittamalla Twitteriin API-talouteen liittyvän kysymyksen kyseisellä hashtagilla varustettuna saavutat kirjan kirjoittajat.