Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

API-talouden ykköstapahtuma 6.2.2018Tietoviikko kirjoitti syyskuussa 2017, että ohjelmointirajapinnat ovat uusi Nokia. Monissa yrityksissä ohjelmointirajapintojen (API) rakentaminen on aloitettu sisäisen ketteryyden parantamiseksi ja kustannusten säästämiseksi. API on keveämpi ja joustavampi tapa rakentaa järjestelmien ja sovellusten välisiä linkkejä kuin perinteiset yritysjärjestelmien liitokset. Samalla on alettu ymmärtää, miten suuria hyötyjä on rajapintojen avaamisesta yrityksen ulkopuolelle.


Kenelle?

Tapahtuma on suunnattu yrityksen johdolle, liiketoiminnan suunnittelusta ja johtamisesta vastaaville sekä ratkaisuarkkitehdeille. Ohjelmassa mukana mm. innostavia ja ajankohtaisia puheenvuoroja, case-esimerkkejä ja työpajoja. Mukana puhujat alan huipulta!


Sisältö ja fokus

Vasta API:n tarjoaminen toisten käyttöön liittää yrityksen API-talouteen. Kun ohjelmointirajapintoja avataan kumppaneille ja asiakkaille, syntyy vahvempia verkostoja, asiakkaat sitoutuvat paremmin yritykseen ja voidaan rakentaa uudenlaisia bisnesmalleja. API-talous vaatii uudenlaista liiketoiminnan ajattelua. Siksi tämä tapahtuma keskittyy API-talouden liiketoiminnalliseen osuuteen eikä niinkään tekniikkaan. API-talous 101 tarjoaa perustiedot API-taloudesta.


Liput ja ohjelma

Lipunmyynti on avoinna osoitteessa https://www.oppia.fi/events/api2018


Järjestäjät

Tapahtuman järjestää APInf Oy ja Wakaru Oy. APInf Oy on Suomen johtavia API-talouden asiantuntijayrityksiä. Wakaru Oy on palvelujohtamisen ja projektijohtamisen asiantuntijayritys. 

The fundamental book on API Economy based on research and experience.

Be in touch: +358 40 535 9066 Jarkko, +358 40 838 7308 Marjukka,

or send email to info@osaango.com 

Finland

Tilaa ja lue

Osallistu somessa

Sivustosta

©2017 BY API-TALOUS101 / Osaango Oy